Gezondheid-Vervolg - Enerzjyk Eastermar

Ga naar de inhoud
Sûn Eastermar (het vervolg)

Het is alweer even geleden dat jullie van ons hebben gehoord, maar we hebben niet stil gezeten en wat ideeën uitgewerkt, die we graag met jullie delen. We zijn bezig met het maken van een overzicht van alle Eastermarder ondernemers die op het gebied van gezondheid actief zijn. We gaan dit overzicht 1x per jaar in de Marnijs publiceren.

De contactgegevens van de ondernemers op de lijst vind je nu ook op de site van Enerzjyk Eastermar, zodat je ze altijd kunt vinden.

Ook gaan we 1 a 2x per jaar een netwerkbijeenkomst organiseren voor deze ondernemers, met inspirerende sprekers. Zo doen we nieuwe kennis op en kunnen we elkaar (beter) leren kennen. Ook is er voor nieuwe ondernemers in Eastermar die zich bezig gaan houden met gezondheid dan steeds de mogelijkheid om aan te sluiten en te bouwen aan hun netwerk.

Als laatste genoemd, maar zeker niet de minst leuke activiteit is de gezondheidsmarkt. We noemen ‘m Vitamine EA. Die gaan we 1x per jaar organiseren zodat alle Eastermarders weten waar ze terecht kunnen als ze op een positieve manier met hun gezondheid aan de slag willen gaan. Ook kun je op Vitamine EA gezondheids- en fittests doen en zelf ervaren wat bijv. voeding, ontspanning en beweging voor je kunnen doen.

Noteer vast de datum voor de eerste Vitamine EA in je agenda. Deze staat gepland voor zaterdag 24 september 2022 van 15.00 tot 18.00 uur. Meer details volgen later via de Marnijs en de website van Enerzjyk Eastermar.

Hartelijke groet,

Namens Sûn Eastermar,

Eltine en Corina

Terug naar de inhoud